onsdag 2 april 2008

Vår!

Idag var det första lektionen när vi var ute och hade vårarbete. Det var en riktigt härlig vårdag, man kunde till och med slänga jackan och bara sitta i kortärmat en stund! Man kände riktigt hur mycket man har längtat efter solen och dagar som denna! Underbart!!


Det var dax att göra iordning försäljningsborden ute. Vi har fått in en hel del fina vårblommor. Här är det en av deltagarna som tillsammans med Marina sätter fram förgätmigej och minipenséer.


Det var även dax att ta av nätet från dammen. Mängder av fiskar har överlevt och där är en hel del löv och alger att rensa!
Vi har skrivit om aurikler i tidigare inlägg, men jag kan inte låta bli att visa fler bilder på våra frösådda aurikler. Ännu så länge så har vi nog inte haft två av samma färg. Det är lika spännande var gång någon är på väg att slå ut. Här en lila variant.


och här, en helt fantastisk limegrön aurikel, som dessutom doftar gullviva. Kan det bli bättre?


I kväll ska vi ha vårarrangemang med en grupp personal här på Furuboda. Det är alltid lika roligt att få inspirera och inspireras av andra. Återkommer med bilder på arrangemangen!Inga kommentarer: